A migrációs hullám valódi célja: Európa kaotizálása Nyomtatás E-mail
2015. november 29.

ImageAz Iszlamisztán projekt

Európa kaotizálása a menekülthullámmal

Részlet Thomas Meyer novemberi vezércikkéből

 

A napjainkban zajló események célja egy anglo-amerikai világkormány felállítása, amely most az iszlámot használja eszközként arra, hogy egész országokat destabilizáljon és kaotizáljon. S Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria és Ukrajna után most az „egyesült” Európát kell kaotizálnia.

Semmi sem áll jobban az anglo-amerikai világuralmi tervek útjában, mint egy valóban egységes Európa. Ez ugyanis Oroszországgal is életképes szövetséget tudna alkotni, s az elmúlt száz év amerikai (USA) külpolitikájának kifejezetten az a célja, hogy ezt megakadályozza.

Ez a valódi háttere és igazi mozgatórugója a főként az iszlám országokból áramló migrációs hullámnak. Az új kalifátusnak kell éket vernie a kaotizált Európa és a kaotizált Oroszország közé.

Utolsó frissítés ( 2016. szeptember 27. )
Tovább...
 
Szergej Prokofjev a terrorizmusról Nyomtatás E-mail
2015. november 20.

ImageSzergej O. Prokofjev

Szembesülés a Gonosszal

és legyőzése a szellemtudományban

 

„A legradikálisabb Gonosz ma közvetlenül, minden külső eszköz nélkül képes behatolni az emberbe, képes őt leigázni és olyan vak eszközzé tenni, akinek nincs se lelkiismerete, se morális érzéke, se meggyőződése. Ennek következtében az emberek nem téves meggyőződésből vagy valamilyen ideológiából, nem önzésből és pénzsóvárságból vagy egyéb vágyaik kielégítése céljából követik el rémtetteiket, hanem a gonoszságot egész egyszerűen a Gonosz kedvéért teszik, minden észszerű vagy emocionális ok nélkül, teljesen értelmetlenül és megmagyarázhatatlanul. Az ilyen gonosztettek ép ésszel felfoghatatlanok, bonyolult pszichológiai elméletekkel is megmagyarázhatatlanok, s a jelenlegi civilizáció eszközeivel nem lehet kiküszöbölni őket, mert forrásaik nem ebben a világban, hanem az ember alatti világban erednek. Ezt jól mutatja a legerősebb és technikailag legfejlettebb államok tehetetlensége a terrorizmussal szemben, azaz egy démonok által megszállott személlyel szemben.

A terrorizmust – ahogy az ellene folytatott küzdelem is mutatja – nem lehet az eddig ismert, külső eszközökkel legyőzni, kizárólag szellemi eszközökkel. A mai terrorizmus azonban csupán előfutára annak, ami a közeljövőben ránk szakad.”

Utolsó frissítés ( 2016. május 27. )
Tovább...
 
"Churchill terve csak Európa romjain valósítható meg" Nyomtatás E-mail
2015. november 10.

Image
Európa elrablása
Háború Európa ellen (2. rész)

Részletek Thomas Meyer szeptemberi és októberi vezércikkeiből

 

Európa elveszítette szellemiségét. A színtiszta materializmus aranyborjúja lépett annak az isteni bikának a helyére, akit egykor Európa követett. A szellemből szellemtelen „arany” lett.  Nem véletlen, hogy éppen Görögország, a legkiválóbb európai értékek bölcsője tükrözi leginkább egész Európa hanyatlását. Az Európai Unió egy tisztán materialista konstrukció, amely eddig sem működött és nem is fog működni. És Görögországot most túszként tartja fogva ennek az egyenlőtlen egységnek a labirintusa. Mégpedig nem a Görögország iránti szeretetből, hanem gazdasági és geopolitikai érdekekből. A legfőbb érték, a „valóság” legfőbb mércéje manapság a hatalom és a pénz. A legfontosabb európai intézmények (az Európai Központi Bank, az Európai Bizottság, a NATO és a többi) mind erre a két erőre épülnek. Az európai aranyborjú főpapjai pedig a Goldman-Sachs „félistenei”.

Utolsó frissítés ( 2016. május 27. )
Tovább...