Himmelfahrtstagung am Goetheanum Nyomtatás E-mail
2010. május 12.

Image

Az 1923/24-es Karácsonyi Gyűlés krisztológiai alapjai és következményei

Mennybemenetel napi ülésszak a Goetheanumban

2010. május 13-16.

 

2010. május 13. este: az ülésszakot megnyitja Szergej O. Prokofjev; az Alapkő-meditáció euritmiai formában (művészeti vezető: Melissa Harwood); A sorsdöntő jelentőségű 1923-as esztendő - Rudolf Steiner útja a Karácsonyi Gyűlésig (Peter Selg előadása)

2010. május 14. délelőtt: az Alapkő-meditáció euritmiai formában (művészeti vezető: Barbara Beedham); A karma-előadások mint a Karácsonyi Gyűlés impulzusa (Paul Mackay előadása); délután: Korszak és környezet - Rudolf Steiner Goetheanum-épületei (Christiaan Stuten előadása); este: euritmiai előadás (művészeti vezető: Barbara Beedham, Melissa Harwood és Carina Schmid)

2010. május 15. délelőtt: az Alapkő-meditáció euritmiai formában (művészeti vezető: Carina Schmid); A Szellemtudomány Szabad Főiskolájának megalapítása: miként vette fel Rudolf Steiner korai ezoterikus munkája fonalát és hogyan tört utat a jövő felé (Virginia Sease előadása); délután: A gyógyítóművészet keresztény-krisztusi vonatkozásai (Giancarlo Buccheri előadása); este: Jelenetek A lelkek ébredéséből, Rudolf Steiner negyedik misztériumdrámájából (Szergej O. Prokofjev magyarázataival)

2010. május 16. délelőtt: A Karácsonyi Gyűlés és az új misztériumok megalapítása (Szergej O. Prokofjev előadása); az Alapkő-meditáció euritmiai formában (művészeti vezető: Carina Schmid)

A Goetheanum mennybemenetel napi ülésszakai (Szergej O. Prokofjev összefoglalója)

Az első Goetheanum krisztológiai alapjai (A Goetheanum 2009-es mennybemenetel napi ülésszaka)

Utolsó frissítés ( 2012. május 23. )
 
< Előző   Következő >