NOVALIS / Főoldal arrow Keresés
Ahrimán egyik Musk-ja Nyomtatás E-mail
2020. május 10.

ImageAhrimán egyik Musk-ja

 

Elon Musk, a Tesla és az 5G-műholdakat felbocsátó SpaceX tulajdonosa, a Neuralink technológia (az emberi agyba ültetett számítógép) úttörője újszülött gyermekének az „X Æ A-12” nevet adta párjával, mintha egy robot vagy cyborg lenne a Csillagok háborújából. A névadásról ő maga számolt be. A név okkult elemeket is tartalmaz: az A-12 az Archangel-12-re (magyarul Arkangyal 12), a CIA felderítő repülőjére utal, amit később továbbfejlesztettek SR-71 Blackbird (Fekete madár) néven. Elon Musk – Ahrimánnak ez a „maszkja” – tehát az „Arkangyal 12” névre keresztelte újszülött gyermekét. Vajon miért? Mire utal ezzel? – Ez ugyanis egy szellemi lénynek a neve…

A készülődő Világdiktatúra egyik fő építőeleme, hogy a tényleges hatalom egyre inkább olyan magánemberek kezébe kerül a világban, akiket erre a tevékenységre senki sem hatalmazott fel (pontosabban: NEM EMBER hatalmazta fel őket): AHRIMÁN földi inkarnációjának legfőbb előkészítői ők, a hazugság és halál fejedelmének földi útját egyengetik, az ő egész Földet behálózó digitális diktatúráját építik.

Itt elég talán Bill Gates (egykor Microsoft, ma „oltásbiznisz”), Steve Jobs (Apple), Ray Kurzweil (Google, MI, szingularitás), Mark Zuckerberg (Facebook) és Elon Musk (Tesla, SpaceX, Starlink, Neuralink) ténykedésére utalnunk, és tegyük ide az internet, a „www” atyját, Tim Berners-Lee-t (a lista korántsem teljes).

Az előbb jelzett „www” hátterében álló szellemi hatalom legfőbb ellenfele és ellensúlya maga Krisztus és az ő éteri megnyilatkozása, s ebben az ő két legfontosabb munkatársa korunkban: Michael (a korszellem) és Rudolf Steiner, aki éppen azért tartotta száz évvel ezelőtt az Ahrimán földi inkarnációjáról szóló előadásait, hogy felismerjük őt és az ő földi megtestesülését előkészítő tudományos és egyéb áramlatokat (mesterséges intelligencia, transzhumanizmus, szingularitás, materialista orvostudomány, génmanipuláció, digitális oktatás, a számok és statisztikák uralma stb.). Hogy felismerjük, és rávilágítsunk a szellem fényével… 

(K. B.) 

 

 

Ha szeretne még ilyen cikkeket olvasni, támogassa a NOVALIS munkáját! Minden TÁMOGATÁST köszönettel fogadunk a folyóirat működtetéséhez és az ehhez kapcsolódó kutatómunka finanszírozásához az alábbi számlaszámra:

10700378-28430702-51100005

(CIB Bank, szml. tul.: Korcsog Balázs / Novalis folyóirat) 

IBAN: HU29 10700378-28430702-51100005

  BIC/SWIFT: CIBHHUHB

Utolsó frissítés ( 2020. december 17. )
 
< Előző   Következő >